Wednesday, January 30, 2008

J'ai le trouvé

hittade dennna när jag gick igenom gamla bilder. kan inte tro att det var 2006 som vi var i grekland...tiden flyger, och snart gör jag det med. jag älskar er alla (ni vet vem =))

Saturday, January 26, 2008

Diddilicious

diana kommer nog älska mig för denna bilden =D. leas student. alla var vitklädda, solbrända och glada. mest var nog diana som till och med lyckades få tag på två melonskivor. skål med kärlek!

Friday, January 25, 2008

Play with fire

eller ljus. har på senaste tiden kollat igenom en massa gamla bilder som jag (och andra) tagit genom åren (mycket eftersom jag har brist på nya), och så kom jag över dessa. jag, ayla och amanda var återigen i familjen adams källare och lekte. och det var smokin' hot!

Thursday, January 24, 2008

Hair like spanish moss

träffade amira igår på metro. sköna, roliga timmar innan liveakten för kvällen, tias carlson (gitarrist till christian kjellvander), intog "scenen" (dvs. några pallar inne i hörnet längst bort). otroligt mysigt med trumpet, piano, lite klockspel och en behaglig stämma av en söt blond tjej acompanjerat (stavning?!) av tias gitarrspel. härlig onsdagskväll om det inte vore för jobbiga gustav kjellvander som satt framför mig och envisades om att klämma min armbåge mellan stolarna och sedan sitta och pussa på sin flickvän stup i minuten. men men, allt "agg" försvann lika snabbt som det kom och jag och amira avslutade kvällen med mysfaktor hög och kroppstemperatur låg. nästa vecka fyller hon 20. då blir det kul!

Wednesday, January 23, 2008

Who's that girl?!

corny goes prom! detta känns ju som en livstid sedan, men riktigt så farligt är det inte. den 26 maj 2007 rättare sagt. och vem står med två champagne-glas om inte vår älskade cornelia. gissa hur lång tid det tog för ögat att framträda? ;) jag retas bara. kärlek till dig!

Tuesday, January 22, 2008

Alice i lakan-land

sötast just nu, for sure: alice mbatha =) (okej, mamma är väl inte fy och skam heller. puss!)

Monday, January 21, 2008

Stuck in a moment

så här ser man ut efter ca 9 timmar av 20 på stansted flygplats, tillsammans med mig, tihi. men max lyckas se lika snygg ut ändå. baby babe!

Sunday, January 20, 2008

Alla som inte dansar

lea is home! alive and dancing som aldrig förr =)

Friday, January 18, 2008

Le sport c'est de la merde

kanske tur att man slutade med simningen i tid. visste inte att fysisk aktivitet var så dåligt för en =P hahaha.

Thursday, January 17, 2008

Two of a kind

skrämmande att se hur lika dem är...oss. skrämmande på ett bra sätt =)

Tuesday, January 15, 2008

What can I say

frida är som bekant nere i australien och lever loppan. jag åker för att möta henne i singapore i början på februari. i mars sedan får vi ytterligare tillökning då vår tredje del kommer för att ansluta sig till oss igen, så som det ska vara =) nu är det längta istället för sakna som gäller, fast det kommer förekomma lite sånt med, på gott och ont =)

Monday, January 14, 2008

Be mine

kiss me

Sunday, January 13, 2008

On our way to fall...

jag sakna att fotografera, att ta bilder, att se folk ur ett annat perspektiv. jag saknar musiken, jag saknar filmen. jag saknar frida och jag saknar fler. jag saknar paris, le progress och pall mall. jag saknar simningen, samtalen, skivorna, simmare som tränare och allt vad det/dem innebar. jag saknar resandet och värmen och alla nya människor.
mitt nyårslöfte blir att inte sakna dessa saker utan att ta tag i dem i stället. jag vill inte sakna mer.