Thursday, February 07, 2008

My Singapore Fling

sa kom vi antligen hit. resan gick jattebra, aven om det tog en jakla tid och vi inte sov pa typ 40 timmar, utan att overdriva. men jag ar glad. mycket glad. har nog inte trivts sa bra sa snabbt pa lange. folket har ar jattetrevliga och hostelet ar nagot av de basta jag varit pa. har traffat sa mycket folk redan och det kanns lite jobbigt att aka ifran alla. men sant ar livet och vi alla kommer att uppleva sa mycket mer an bara har i singapore. ett par brittiska killar, sebastian och nathan, fragade om vi ville folja med dem till bali och surfa och vi sa inte nej. vi ska bara till malaysia forst (imorgon) och sedan vanta in noas bror, tror vi. sedan hoppas vi pa att traffa killarna i bali nan gang nasta vecka. men men, allt kan andras och vi far se hur det blir.

har ar sa sjukt varmt sa det ar sanslost. men det ar inget att klaga pa antar jag :P jag och cissi forsokte skaffa en resdagbok men det gar lite segt med att ladda upp bilder och liknande, och eftersom det var det vi ville gora sa vet jag inte om vi kommer fortsatta den. de andra tjejerna har dock en som ni kan titta till ibland och se om de uppdaterar, om ni vill. bilder laggs upp och aven kanske ett litet inlagg. vet inte hur ofta man far tillgang eller vill sitta vid en dator och det tar ratt lang tid att lagga upp bilder pa bloggen. men kanske det kommer en och en annan overraskning :) nu ska jag ga och duscha for att sedan ga fran Little India (dar vi bor) till Chinatown for att fira kinsesiska nyaret! fest var det har! hoppas allt ar bra dar hemma sa hors vi snart igen.


Love.

5 comments:

This is Lea said...
This comment has been removed by the author.
This is Lea said...

Gaaaah elin jag vill också! Men vad bra att du har kul och jag kan tänka mig att nyårsfirandet blev galet. Ha så kul! Saknar dig! PUUUAAASS

Anonymous said...

HEj älsklingsElin! =) Vad skönt att höra att ni kom fram bra och att du verkar trivas som fisken i vattnet... ser fram emot att träffa er snaaaaaaart! =)=) PUss min vän! LOOOVE you!!! //"Han bor där..."

Anonymous said...

Det låter helt jävla underbart! Jag uppfattar ditt inlägg som att du verkigen trivs, det är skönt att höra! Skriv igen så fort du kan! Jag vill höra hur det går med killarna i Bali också!! :D POzz

Anonymous said...

waah! skriv snart igen elin, så skönt att allt verkasr så jvla härligt. passa verkligen på att njuta!!